PDA

View Full Version : alphabetise bookmarks


blet
2006-07-21, 08:01 AM
Just been trying out OmniWeb 5.5, like it so far, but is there no way to alphabetise my bookmarks? This is a problem with Safari too (without Saft).

earthsaver
2006-07-21, 11:35 AM
I can understand why this might irk some users, however I can't remember the last time I opened my bookmarks menu. I just use the address/location bar and type. Since it picks up strings contained in both URLs and names of bookmarks and history, I have no need to go searching for something in the menu.

blet
2006-07-21, 01:56 PM
Yeah just noticed that, it's a nice feature that Safari doesn't have. I think I'll be using it more, especially now I'm using my mouse less thanks to Quicksilver. Still I think you should be able to sort bookmarks by name.

JKT
2006-07-22, 12:58 AM
In the bookmarks window, it is simply a matter of clicking the title at the top of the list, but it isn't possible to do it in the Bookmarks menu in the menu bar other than by hand.