PDA

View Full Version : Search... and replace!?


CheepnisAroma
2006-07-31, 09:48 AM
I'm surprised to see that the Search feature has a Replace option. Replace... what? I don't quite follow :confused:

Forrest
2006-07-31, 09:58 AM
It works well in the Source Editor.

CheepnisAroma
2006-07-31, 06:18 PM
Aha, I see! This way, you can modify a webpage. Is that right?

Len Case
2006-07-31, 06:30 PM
Yes--you can edit the source and then hit redisplay to see what the page would have looked like if it had been written that way. Good for web site designers, or for bypassing annoying browser checks.