PDA

View Full Version : Amazon.com problem


Don L. Jewett
2006-06-01, 04:35 PM
Today I used OmniWeb on Amazon for the first time.
The buttons were missing, as well as the pictures.
I tried many combinations of allowing or not allowing
pop-up ads, etc.
Finally Amazon showed a window that said that
to get their "Inside-book" feature one needed
either IE, Safari, or Firefox.

I'll have to give up on OW unless someone knows how to deal
with this.

Thanks

TommyW
2006-06-01, 10:01 PM
It works perfectly fine for me... and it presents as Omniweb to Amazon. Odd.

Forrest
2006-06-02, 08:21 AM
I can't rhyme very well, but I'll give this a shot...

Do you have ad blocking on?
Is "from third-party sites" selected?
That is where my trouble comes from.

Ok, I suck at this rhyming thing so I'm going back to normal writing...

Is there a specific page this is happening to you on? I noticed the images seem to be hosted at ec1.images-amazon.com