The Omni Group Forums

The Omni Group Forums (http://forums.omnigroup.com/index.php)
-   OmniFocus for iPhone (http://forums.omnigroup.com/forumdisplay.php?f=49)
-   -   OmniSync repeatedly asking for pwd (http://forums.omnigroup.com/showthread.php?t=23394)

stardiv5 2012-02-03 10:36 AM

OmniSync repeatedly asking for pwd
 
Hi!
Today I have updated OF for iPhone. Since then it repeatedly asks me for my OmniSync-Password. On my Mac everything is synching fine.
Is this an issue of 1.13.3?
Is there anything I can do?
Thank you!

Brian 2012-02-03 10:54 AM

Sorry for the trouble! This usually means that either the account name or password that's been entered on the phone aren't matching what the server expects to see. Most commonly, this is caused by different capitalization being used.

(Example: just like Apple's iDisk service, "accountname" and "AccountName" are actually two different accounts. "password" and "PassWord" can cause similar issues.)

If that doesn't get you back up and running, contact us by phone (800.315.6664) or [EMAIL="omnifocus-iphone@omnigroup.com"]email[/EMAIL] and we'll be happy to assist. We can gather some information from your device that will help diagnose what's going on, but it's not really something you'd want to post to a forum thread.

stardiv5 2012-02-03 12:13 PM

I rebooted my iPhone, and now everything is back to normal.

However, thank you for your help!


All times are GMT -8. The time now is 10:03 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.