The Omni Group Forums

The Omni Group Forums (http://forums.omnigroup.com/index.php)
-   OmniOutliner for iPad (http://forums.omnigroup.com/forumdisplay.php?f=66)
-   -   OO4 Documents Misbehaving on iPad (http://forums.omnigroup.com/showthread.php?t=31287)

DerekM 2014-02-07 11:26 AM

Well, hopefully we can fix whatever it is then since I can sometimes reproduce it. I don't believe this has anything to do with OO4 specifically. But if you have evidence to say otherwise, please let me know.

korm 2014-02-07 11:42 AM

[QUOTE=DerekM;129512]Well, hopefully we can fix whatever it is then since I can sometimes reproduce it. I don't believe this has anything to do with OO4 specifically. But if you have evidence to say otherwise, please let me know.[/QUOTE]
No evidence. OO4 happens to be what I have now that OO3 is gone.

krisjensen 2014-02-11 03:29 PM

[QUOTE=korm;129493]iPad Air (ME898LL/A), iOS 7.0.4, OmniOutliner 2 (2.0.3) I have uninstalled and reinstalled OO on the iPad several times and that does not resolve the problem.

Just updated OmniOutliner Pro desktop to 4.0.2 made a new file, sent it to OO 2 on iPad. Same problem. The only way I've found to stop this behavior is to collapse the outline, then expand each section one by one.

OO 2 on the iPad is effectively useless to me.[/QUOTE]

I'm having exactly the same problem. My (45mb) file was created in OO 4 and shared via OmniPresence with newly purchased OO2 on an iPad Air. The file opens someplace in the middle and I can't scroll to the top. I get the "loading more rows" message and the document jumps back to the middle. Repeatedly.


All times are GMT -8. The time now is 11:21 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.