The Omni Group Forums

The Omni Group Forums (http://forums.omnigroup.com/index.php)
-   OmniGraffle General (http://forums.omnigroup.com/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Fresh OmniGraffle on Fresh(ish) Mountain Lion Locks Up (http://forums.omnigroup.com/showthread.php?t=25179)

dgoodlad 2012-08-11 05:25 PM

Fresh OmniGraffle on Fresh(ish) Mountain Lion Locks Up
 
1 Attachment(s)
I just installed OmniGraffle Pro on a clean install of Mountain Lion. On startup, it brings up the new/open file dialog, and then promptly (1 second-ish later) becomes unresponsive without me having interacted with it at all.

I've attached the sample report from the running process, which has been hung for ~15 mins now.

I did a quick search of the forums and of the internet at large, and while I found a couple of instances of people experiencing similar issues, they were all people with existing documents or OS upgrades involved.

Any ideas?

Cheers
David

dgoodlad 2012-08-13 04:03 PM

I had to restart the machine for an unrelated change, and all of a sudden OmniGraffle works perfectly. Odd - probably worth investigating anyway, though!

shauber 2012-08-24 07:50 AM

For what it's worth, I just had the same thing happen. rMBP that came with ML on it, recently upgraded to 10.8.1. Fresh download of Omnigraffle 5.4.1 (non-App Store), and it hung on app startup until I rebooted the laptop.

Pixie 2012-08-26 02:01 PM

[QUOTE=shauber;113858]For what it's worth, I just had the same thing happen. rMBP that came with ML on it, recently upgraded to 10.8.1. Fresh download of Omnigraffle 5.4.1 (non-App Store), and it hung on app startup until I rebooted the laptop.[/QUOTE]

FWIW, I've got exactly the same setup and issue.


All times are GMT -8. The time now is 11:31 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.