The Omni Group Forums

The Omni Group Forums (http://forums.omnigroup.com/index.php)
-   OmniWeb Bug Reports (http://forums.omnigroup.com/forumdisplay.php?f=27)
-   -   scrollbars not added to tabs from redirected popups (http://forums.omnigroup.com/showthread.php?t=4821)

adinb 2007-09-10 05:14 PM

scrollbars not added to tabs from redirected popups
 
When I use my tumblr post bookmarklet, the popup is put in a new tab (as set in the prefs). If I go to a new page from that tab, scrollbars are never added.

This is a bit of an edge case, but its reproducible and has been [B]really[/B] annoying me lately.

Here's the javascript of the bookmarklet so you can reproduce:

[CODE]javascript:var%20d=document,w=window,e=w.getSelection,k=d.getSelection,x=d.selection,s=(e?e():(k)?k():(x?x.createRange().text:0)),f='http://www.tumblr.com/share',l=d.location,e=encodeURIComponent,p='?v=3&u='+e(l.href)%20+'&t='+e(d.title)%20+'&s='+e(s),u=f+p;try{if(!/^(.*\.)?tumblr[^.]*$/.test(l.host))throw(0);tstbklt();}catch(z){a%20=function(){if(!w.open(u,'t','toolbar=0,resizable=0,status=1,width=450,height=430'))l.href=u;};if(/Firefox/.test(navigator.userAgent))setTimeout(a,0);else%20a();}void(0)[/CODE]

troyb 2007-09-11 01:19 PM

Try this bookmarklet:
[CODE]
javascript:var%20d=document,w=window,e=w.getSelection,k=d.getSelection,x=d.selection,s=(e?e():(k)?k():(x?x.createRange().text:0)),f='http://www.tumblr.com/share',l=d.location,e=encodeURIComponent,p='?v=3&u='+e(l.href)%20+'&t='+e(d.title)%20+'&s='+e(s),u=f+p;try{if(!/^(.*\.)?tumblr[^.]*$/.test(l.host))throw(0);tstbklt();}catch(z){a%20=function(){if(!w.open(u,'t',''))l.href=u;};if(/Firefox/.test(navigator.userAgent))setTimeout(a,0);else%20a();}void(0)
[/CODE]

Splutter 2007-09-13 03:12 AM

On the tumblr question, I can't see the 'Dashboard' or 'Add to friends' links in the top right of an OW window

troyb 2007-09-13 08:50 AM

oops, i posted the wrong bookmarklet before. it shouldn't hide the scroll bars now.

troyb 2007-09-13 09:02 AM

[QUOTE=Splutter;21025]On the tumblr question, I can't see the 'Dashboard' or 'Add to friends' links in the top right of an OW window[/QUOTE]
I'm not sure what you're referring to here exactly. The pages look identical to me in OmniWeb 5.6 and FireFox.

Splutter 2007-09-14 02:05 AM

This is how the links show in Safari:

[IMG]http://david-hall.info/Resources/tumblr_safari.png[/IMG]

they are not visible in OW (even when I try spoofing and playing with ad blocking etc.) but there is a white box showing in the tab thumbnail where they should be:

[IMG]http://david-hall.info/Resources/tumblr_ow.png[/IMG]

troyb 2007-09-14 09:33 AM

They seem to be loading fine for me. And it looks like there's a spot for them in that tab preview you sent. Do you perhaps have an ad block setting that may be getting in the way here?

Try turning off all your ad block settings in the site preferences for tumblr and see if the problem continues.

Splutter 2007-09-14 01:09 PM

[QUOTE=troyb;21107]Try turning off all your ad block settings in the site preferences for tumblr and see if the problem continues.[/QUOTE]

Yeah, I tried turning off all ad-blocking and style sheets - still no show.

troyb 2007-09-14 01:41 PM

Can you post a screen shot of the page itself? Are you seeing the empty image wells for where the buttons should be?

Splutter 2007-09-15 12:28 AM

Well! It wasn't there when I opened the page, but I wanted access to the Dashboard so copied the link from Safari - added it to OW bookmarks and opened the page in a tab. When I went back to the tumblr page the link blinked into existence about 2 seconds after the page loaded!?

[IMG]http://david-hall.info/images/174.png[/IMG]

There is a white space in the tab where the 'Add to friends' button should be, but as this is my page I wouldn't expect that to show.

('Add to bookmarks' toolbar button has stopped working now but I'll start another topic about that.)


All times are GMT -8. The time now is 10:47 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.