The Omni Group Forums

The Omni Group Forums (http://forums.omnigroup.com/index.php)
-   OmniPlan General (http://forums.omnigroup.com/forumdisplay.php?f=37)
-   -   Disabling of resource loda in Gantt not available (http://forums.omnigroup.com/showthread.php?t=28775)

Fredrik 2013-03-20 02:43 AM

Disabling of resource load in Gantt not available
 
1 Attachment(s)
Hi,

For the purpose of a grant proposal, I would like to disable resource load from being shown in the Gantt view. It just provides for a too garbled display.
However, this option seems to be blurred (see picture). How do I enable it??

/Fredrik

steve_s 2013-03-22 01:45 PM

Hi Fredrik!

The show/hide resource load option is only available in Resource View and is now under the View > Timeline submenu.

If you're looking to hide resource names on the Gantt chart, click View > View Options and change the Task Label for the right side of tasks from "Assigned" to "None". You can also use this tool if you want to display different information about the task in the Gantt chart. I hope that helps!

Steve S.

Fredrik 2013-03-25 12:43 AM

Hi!

Thanks! View options gave me the ability ot show what I wanted in the display.

Thank you!

Fredrik


[QUOTE=schenk;121659]Hi Fredrik!

The show/hide resource load option is only available in Resource View and is now under the View > Timeline submenu.

If you're looking to hide resource names on the Gantt chart, click View > View Options and change the Task Label for the right side of tasks from "Assigned" to "None". You can also use this tool if you want to display different information about the task in the Gantt chart. I hope that helps!

Steve S.[/QUOTE]


All times are GMT -8. The time now is 08:12 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.