The Omni Group Forums

The Omni Group Forums (http://forums.omnigroup.com/index.php)
-   Bonjour sync (http://forums.omnigroup.com/forumdisplay.php?f=55)
-   -   iPhone sync KO, doesn't ask credentials (http://forums.omnigroup.com/showthread.php?t=15775)

Pascal_S 2010-03-25 12:38 PM

iPhone sync KO, doesn't ask credentials
 
I have the latest OmniFocus on my iPhone and on my iMac, and I try to sync via Bonjour (and OS X's firewall properly configured). It doesn't work : on the iPhone, the sync wheel (at the bottom center of the screen) is constantly turning, the sync doesn't complete, and the setttings screen says "sync currently in progress".

I tried various workarounds found in the forums, I restarted the apps many times, no solution works. One important thing : surprisingly, the iPhone doesn't ask me for my credentials (database password).

Pascal_S 2010-03-26 12:20 PM

Update : after N retries and waiting for 1-2 minutes, the iPhone application suddenly asked me the password, and could then synchronize all entries.

However, future syncs didn't work... Help !

Brian 2010-03-26 03:37 PM

Pascal, we'll be happy to help, but the best way for us to do so would be for you to send the [EMAIL="omnifocus@omnigroup.com"]support ninjas[/EMAIL] an email. We can gather some information that will help us determine what's going on, but the info isn't very forum-friendly.


All times are GMT -8. The time now is 12:02 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.