The Omni Group Forums

The Omni Group Forums (http://forums.omnigroup.com/index.php)
-   OmniPlan General (http://forums.omnigroup.com/forumdisplay.php?f=37)
-   -   % complete not working at group level (http://forums.omnigroup.com/showthread.php?t=2875)

pslade 2007-02-19 05:34 AM

% complete not working at group level
 
Since upgrading to beta 2, I have noticed that OmniPlan no longer shows displays the % complete at the group level. This is causing me some pain as export the gantt. Is there a download link for beta 1?

Thanks

pslade 2007-02-19 07:48 AM

Broken Group Total %
 
Steps to reproduce:

1. Create new project plan
2. Add 1 group with 2 child tasks
3. Set each child task to 50% complete (any % will do)
4. Group % complete will show 100%
5. Save plan and exit
6. Open plan
7. You will see that the group is now showing 0% complete. You will have to un-group and re-group for it to total (and it will be lost again on next open).

Lizard 2007-02-20 10:32 AM

Yeah, sorry about this. We fixed it right after we posted the beta. Thanks for letting us know!

pslade 2007-02-20 11:00 AM

Can I get a link to Beta 1, or are you going to release a Beta 3? It's essentially useless right now.

skwirl 2007-02-21 06:48 PM

You can download beta 1 from this [URL="http://www.omnigroup.com/ftp/pub/software/MacOSX/10.4/OmniPlan-1.1-beta-1-English.dmg"]link[/URL].

Hope that helps. :)

Tom Bunch 2007-02-22 02:58 PM

This is fixed in [URL="http://www.omnigroup.com/applications/omniplan/beta/"]beta3[/URL], available now, while supplies last!

pslade 2007-02-23 12:48 PM

Still broken in beta 3
 
Still is broken in beta 3.

Groups that contain groups is now not working.

Steps to reproduce:

Create a Group "Main"
Create a group "Group1" and add it to group "Main"
Add task to "Group1" and set % complete to 50%
Create a group "Group2" and add it to group "Main"
Add task to "Group2" and set % complete to 50%

Total for Group "Main" will now show 50% as it should. Save the plan and reopen. You will now see Group "Main" showing 0%.

Lizard 2007-02-23 01:07 PM

You're right. Sorry gang. Guess we'll go another round with that one.

pslade 2007-03-05 12:11 PM

Broken link
 
[QUOTE=akwong]You can download beta 1 from this [URL="http://www.omnigroup.com/ftp/pub/software/MacOSX/10.4/OmniPlan-1.1-beta-1-English.dmg"]link[/URL].

Hope that helps. :)[/QUOTE]

Link is broken. Can you update?

Lizard 2007-03-05 12:33 PM

[url]http://www.omnigroup.com/ftp/pub/software/Archive/MacOSX/10.4/OmniPlan-1.1-beta-1-English.dmg[/url]


All times are GMT -8. The time now is 04:16 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions, Inc.