The Omni Group Forums

The Omni Group Forums (http://forums.omnigroup.com/index.php)
-   OmniOutliner 3 for Mac (http://forums.omnigroup.com/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Can you paste several rows into another column? (http://forums.omnigroup.com/showthread.php?t=21597)

FredH 2011-07-12 02:59 PM

Can you paste several rows into another column?
 
It doesn't appear that I can paste several rows into any column other than the first one. Is that not possible?

Brian 2011-07-12 03:08 PM

If you copy entire rows, OmniOutliner is going to paste them as entire rows. (Rows contain cells which are part of a column, but there's no way for a column to contain rows.)

I suppose you could copy the rows, paste them into some other app that handles rich text (TextEdit, Word, etc) and then paste that converted text back into a cell in OmniOutliner...

FredH 2011-07-12 03:22 PM

I see what you mean, but I thought once you create an extra column, don't you have cells of text in row 1/column 1, row 1/column 2, etc.

Actually I was trying to past a column of data from Excel into one of the OO columns, and it would only paste it into the first column.


All times are GMT -8. The time now is 11:54 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.