The Omni Group Forums

The Omni Group Forums (http://forums.omnigroup.com/index.php)
-   OmniOutliner 3 for Mac (http://forums.omnigroup.com/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Weird Text format problem. (http://forums.omnigroup.com/showthread.php?t=22869)

TheIrishGuy 2011-12-12 02:48 PM

Weird Text format problem.
 
Migrating a outline from Pages
Upon copy and pasting text to a new child node I get this weird formatting issue.
[IMG]http://dl.dropbox.com/u/10249524/Screen%20Shot%202011-12-12%20at%205.44.56%20PM.png[/IMG]

I've tried the Format > Text > justify, or right align etc, nothing I do alters this behavior.

Even typing in by hand does this, first line good, but all subsequent lines show an odd indentation.

Help

DerekM 2011-12-12 03:07 PM

Take a look at the Style Attributes inspector when you have the text cursor in that cell. There's probably an entry for "head indent". You can click the 'x' to the right of that to remove it, or also select the row and use the Format -> Clear Style option.

TheIrishGuy 2011-12-12 07:59 PM

[QUOTE=DerekM;105014]Take a look at the Style Attributes inspector when you have the text cursor in that cell. There's probably an entry for "head indent". You can click the 'x' to the right of that to remove it, or also select the row and use the Format -> Clear Style option.[/QUOTE]

Update for others: its formatting the text reading a reguarl return, just just "alt + enter and it will format as I wanted it too


All times are GMT -8. The time now is 05:32 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.