The Omni Group Forums

The Omni Group Forums (http://forums.omnigroup.com/index.php)
-   OmniFocus 1 for Mac (http://forums.omnigroup.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Duplicate Contexts (http://forums.omnigroup.com/showthread.php?t=5800)

busyashell 2007-11-25 02:37 PM

Duplicate Contexts
 
For some reason in quick entry or basically just adding in a new action, my context menu has duplicates but when it go to the context pane there is only one of each context.

In my context dropdowns I see:

mac
textmate
errands
home
mac
textmate
errands
home

Why do I have duplicates and how do I remove them without orphaning my actions?

curt.clifton 2007-11-25 04:08 PM

What does your View Bar look like in Context Mode? If you are showing active contexts, rather than available contexts, then any contexts without actions will be hidden.

busyashell 2007-11-25 04:39 PM

Thanks curt, that's what I needed. Now it's all cleaned up.


All times are GMT -8. The time now is 08:00 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.