The Omni Group Forums

The Omni Group Forums (http://forums.omnigroup.com/index.php)
-   OmniFocus Syncing (http://forums.omnigroup.com/forumdisplay.php?f=50)
-   -   No root transactions found (http://forums.omnigroup.com/showthread.php?t=11055)

epicurean 2009-01-14 10:10 AM

No root transactions found
 
I realize this topic title exists. However, I'm not finding anything since roughly November that updates the fix on this. I've now had this issue occur twice in the last 2 weeks and I'm unsure how to resolve it. This [URL="http://forums.omnigroup.com/showthread.php?t=10498"]thread[/URL] is the more "recent" thread but hasn't been updated since the end of November and the script in the thread - according to Ken Case - is outdated and should no longer be necessary.

Any thoughts on the proper/safe way to ensure my sync with MobileMe works again?

ext555 2009-01-14 10:39 AM

I don't recall all the details but I remember running into that error myself months ago . I think the solution was to rename the .ofocus document on the idisk as old and let it make a new one .

are you auto syncing your idisk ? I was advised to turn that off at the time.

Brian 2009-01-14 04:45 PM

Epicurean - the thread you linked to is a different problem that produces the same error message. It's related to Bonjour sync, not MobileMe sync.

You actually want [URL="http://forums.omnigroup.com/showthread.php?t=9371"]this thread[/URL].

Edit: updated the post in the thread I linked to to include a possible workaround for the iDisk syncing problem.


All times are GMT -8. The time now is 04:20 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.