The Omni Group Forums

The Omni Group Forums (http://forums.omnigroup.com/index.php)
-   OmniWeb Bug Reports (http://forums.omnigroup.com/forumdisplay.php?f=27)
-   -   scrolling bug (http://forums.omnigroup.com/showthread.php?t=2833)

Modjo 2007-02-14 06:01 AM

scrolling bug
 
This happens quite often to me.
I've been reading a blog or whatever, i've scrolled halfway down the page, another app or whatever draws my attention and i hide OW.
Whenever i click on the icon in the dock again to "unhide" it, OW shows the page but forgets where i scrolled to. So the scrollbar is right back at the top of the page.

Very annoying for those long blogs etc ...

JKT 2007-02-14 10:47 AM

Can't say this has happened to me - is it possible that the sites are auto-reloading and this is causing the scroll location to be forgotten?

Also, does it happen if you use Safari or do things work OK in Safari?

Modjo 2007-02-18 01:35 PM

This doesn't happen in Safari.
Even if sites those were reloading (which in 90% of the cases isn't the fact), shouldn't the position on the site remain the same?

JKT 2007-02-18 11:50 PM

Sorry - it sounds like a bug, but I was just trying to identify a reason why it might be occurring (and whether or not it was also a bug in WebKit). However, not something I have had happen to me as far as I can remember. Is it all sites or only specific ones?

Modjo 2007-02-19 04:30 AM

This happens for any site.
Even for this board :)

But i can't repeat it. Sometimes it happens, sometimes everything is ok.


All times are GMT -8. The time now is 12:41 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.