The Omni Group Forums

The Omni Group Forums (http://forums.omnigroup.com/index.php)
-   OmniWeb Bug Reports (http://forums.omnigroup.com/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Dell Support page problems (http://forums.omnigroup.com/showthread.php?t=1254)

j.a.duke 2006-07-31 07:52 PM

Dell Support page problems
 
In trying to use the Dell support pages, in particular the Driver Download page, the option to select the product, then the model fails with a 403.1 Forbidden error. WebKit r13302 suffers from the same problem. Camino 1.0.2 navigates the site just fine.

A test URL for you is:
[url]http://support.dell.com/support/downloads/index.aspx?c=us&cs=04&l=en&s=bsd[/url]

Selecting "Printer" from the Product Type popup causes the page to fail consistently for me.

Thanks.

Cheers,
Jon

Forrest 2006-07-31 08:39 PM

I'll withhold the Dell jokes... I think my tongue is hemorrhaging...

It works in Safari.

j.a.duke 2006-08-04 02:52 PM

Dell Support page vs OW 55 and others
 
[QUOTE=Forrest]I'll withhold the Dell jokes... I think my tongue is hemorrhaging...

It works in Safari.[/QUOTE]

It doesn't work in WebKit, which I've been testing OW against. I haven't tried it in Safari, but my two browsers at the moment are OW 5.5 and Camino. I do play with Shiira occasionally.

Thanks.

Cheers,
Jon

Forrest 2006-08-04 03:07 PM

Did you try the WebKit version that 5.5 is based on (eg, the one in my sig) or the latest one? If it doesn't work in the latest one, I would use the Feedback option in OW to send in a bug report and let them know it works in the latest one.


All times are GMT -8. The time now is 05:54 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.