The Omni Group Forums

The Omni Group Forums (http://forums.omnigroup.com/index.php)
-   OmniFocus 1 for Mac (http://forums.omnigroup.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Old MailTags prohibiting use of Mail rule (http://forums.omnigroup.com/showthread.php?t=24298)

dogpaw 2012-05-25 09:05 AM

Old MailTags prohibiting use of Mail rule
 
Apparently OF thinks that I have an old version of MailTags installed on my Lion system. I am attempting to enable Mail rules but get a pop up error message, "Failed to install Mail rule."

------------------------------------
MailTags versions up to 2.2b5 disables the creation of Mail rules via AppleScript, preventing enabling or editing of the OmniFocus Mail rule. If you are running this version, please uninstall MailTags, relaunch Mail, and try this again (at which point you can re-install MailTags).
------------------------------------

I tried manually searching for what needs to be removed to uninstall MailTags per the instructions here: [URL="http://support.indev.ca/discussions/mailtags-3-preview-1/1061-uninstall-mailtags"]http://support.indev.ca/discussions/mailtags-3-preview-1/1061-uninstall-mailtags[/URL]

But I couldn't find any traces of MailTags to remove.

I then installed MailTags v3 thinking that any old traces would be upgraded. I now have MailTags v3 installed on trial and I'm still getting the above error about "2.2b5."

At this point, I essentially unable to fully use the Mail rule functionality with OF.

Please advise and I appreciate anyone's reply in advance.

Thanks

whpalmer4 2012-05-25 10:23 AM

Have a look at this thread: [url]http://forums.omnigroup.com/showthread.php?p=105574[/url]

dogpaw 2012-05-25 10:45 AM

[QUOTE=whpalmer4;110773]Have a look at this thread: [url]http://forums.omnigroup.com/showthread.php?p=105574[/url][/QUOTE]

Thanks, yes I did see that post. I guess after another read of that post it appears that I should just do this and move on...

Thanks

whpalmer4 2012-05-25 10:54 AM

Or call up the support ninjas and see if they can help you find the underlying cause...

Have you done a permissions repair on your disk recently with Disk Utility? I suppose an incorrect file or directory permission might cause a failure to install. Trying to install the mail rule in another freshly created user account might also give a clue.

dogpaw 2012-05-25 11:03 AM

[QUOTE=whpalmer4;110775]Or call up the support ninjas and see if they can help you find the underlying cause...

Have you done a permissions repair on your disk recently with Disk Utility? I suppose an incorrect file or directory permission might cause a failure to install. Trying to install the mail rule in another freshly created user account might also give a clue.[/QUOTE]

Thanks I may do that.

Yes, I do permissions repair about once a week.

I really appreciate your replies.


All times are GMT -8. The time now is 06:46 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.