The Omni Group Forums

The Omni Group Forums (http://forums.omnigroup.com/index.php)
-   OmniWeb Bug Reports (http://forums.omnigroup.com/forumdisplay.php?f=27)
-   -   adobe shop (http://forums.omnigroup.com/showthread.php?t=2505)

philonous 2007-01-01 08:32 PM

adobe shop
 
Howdy,

I cannot get this adobe store page to work in OW. It seems to work in Apple's Safari.

[url]https://store1.adobe.com/cfusion/store/index.cfm?store=OLS-US&view=ols_prod&category=/Software/Development/StandAlones/FreeHand&promoid=ALNR[/url]

P

JKT 2007-01-02 12:32 AM

You'll need to give a better description than that - I've just tried loading it and playing around with the various menus and I can't see any difference between Safari and OmniWeb 5.5.2b4 so perhaps I'm not doing something that you are doing?

FWIW, the store uses Flash to display its content so are you blocking .swf at all? Try disabling your ad blocking prefs for the adobe.com domain if you are.

philonous 2007-01-02 08:48 AM

[QUOTE=JKT]FWIW, the store uses Flash to display its content so are you blocking .swf at all? Try disabling your ad blocking prefs for the adobe.com domain if you are.[/QUOTE]

Ah, that's it! The animation must be in a frame that is not in the frontmost layer, or embedded elsewhere, which is why OW did not present the option to click and load the object.

Thanks.

Payam

JKT 2007-01-02 12:29 PM

An unfortunate consequence of Adobe assimilating Macromedia is that they have chosen to eat their own dog food and their website now relies heavily on Flash to present its content, so it is a necessity to whitelist the adobe.com domain. It could be worse - there aren't actually any annoying ads there - but I do hate the use of Flash to present menus, etc.


All times are GMT -8. The time now is 04:24 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.