The Omni Group Forums

The Omni Group Forums (http://forums.omnigroup.com/index.php)
-   OmniFocus 1 for Mac (http://forums.omnigroup.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   update not updating (http://forums.omnigroup.com/showthread.php?t=7995)

pjb 2008-05-16 04:37 PM

update not updating
 
I'm running 1.0.2 (v77.1.7.0.100463) and when the automatic updater runs it claims a new version is available: v77.1.7.0.110463, but when done, it's the same version...100463 and the updater still thinks there is a new one.

Toadling 2008-05-16 04:49 PM

I ran into the same problem when running "Check for Updates" from the OmniFocus menu. It seems the updater continually downloads v77.1.7.0.110463 but detects that v77.1.8.0.100472 is available.

Finally, I just downloaded the latest version (v77.1.8.0.100472) from the OmniFocus web page.

brest 2008-05-16 10:18 PM

[QUOTE=Toadling;36742]
Finally, I just downloaded the latest version (v77.1.8.0.100472) from the OmniFocus web page.[/QUOTE]

But where? My sneakypeek link doesn't work anymore :(

JKT 2008-05-17 04:37 AM

I had the same problem, which was solved by downloading from the OmniGroup web pages (Brest - it is a release version, so use the download link at [url]www.omnigroup.com/omnifocus/[/url])

Toadling 2008-05-17 07:50 AM

Yes, I got mine from the main OmniFocus web page too. You can also get an English-only version there (if that's your language preference) and save a significant amount of disk space.

brest 2008-05-17 09:03 AM

Worked :) Thank you guys!


All times are GMT -8. The time now is 06:36 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.