The Omni Group Forums

The Omni Group Forums (http://forums.omnigroup.com/index.php)
-   OmniFocus Syncing (http://forums.omnigroup.com/forumdisplay.php?f=50)
-   -   database doesn't update on mac after sync (http://forums.omnigroup.com/showthread.php?t=9268)

awnathan 2008-08-07 04:14 AM

database doesn't update on mac after sync
 
I'm running the latest sneakypeak version of omnifocus on my mac mini. when i sync, the sync icon doesn't spin (like it does on my powerbook) and the database doesn't appear to update. I need to exit the app then relaunch in order to see the changes. not only is that kind of a hassle, but i'm worried about creating sync problems by frequent open/close of the app.

Lizard 2008-08-07 11:01 AM

We fixed the issue where quitting frequently would cause sync problems. So don't worry about that. But it still sounds like something's going wrong here.

1) What server are you syncing to? MobileMe? Another public WebDAV service? WebDAV set up on one of your own machines?
2) Are the Mac Mini and the Powerbook connecting to the internet the same way from the same place? Or is one at home and the other at work?
3) Are there any OmniFocus error messages in the Console?

awnathan 2008-08-07 12:22 PM

Both the mini and the powerbook are syncing via the same wireless network to MobileMe. No OmniFocus error messages.

Lizard 2008-08-07 01:18 PM

Sorry, I'm out of quick troubleshooting ideas. I recommend emailing [email]omnifocus@omnigroup.com[/email] (or [email]urgent@omnigroup.com[/email] if you're feeling really stuck) and letting our ninjas know about your situation so they can get things sorted out.


All times are GMT -8. The time now is 05:20 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions, Inc.