The Omni Group Forums

The Omni Group Forums (http://forums.omnigroup.com/index.php)
-   OmniFocus 1 for Mac (http://forums.omnigroup.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Hyperlinks gone berzerk (http://forums.omnigroup.com/showthread.php?t=14144)

quihana 2009-10-13 11:16 AM

Hyperlinks gone berzerk
 
I was dragging items from one project to another, and suddenly almost all of my items and some projects have become hyperlinks. They are blue and underlined and when clicked open a new, duplicate window. They seem hyperlinked to themselves. What have I done? How can I undo it?

Thanks--

Toadling 2009-10-13 11:28 AM

Try resetting your style preferences (OmniFocus -> Preferences -> Style -> "Reset" button in lower left corner).

If you have a custom theme applied, you may want to save it first.

-Dennis

quihana 2009-10-13 11:49 AM

Bingo! That worked -- many thanks. I still wonder how I inadvertently have applied that style to the majority of my items, but thanks for helping me unravel that snarl.

whpalmer4 2009-10-14 03:05 AM

There used to be a bug where you could drag some formatted text into the sidebar and have this happen, as I recall. I wasn't able to reproduce it just now with a limited amount of trying, so maybe that route has been fixed. If you can figure out how to do it again, use Help->Send Feedback to send in a report so your method can be addressed as well.


All times are GMT -8. The time now is 10:33 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.