The Omni Group Forums

The Omni Group Forums (http://forums.omnigroup.com/index.php)
-   OmniFocus 1 for Mac (http://forums.omnigroup.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Does duplicate work yet ?? (http://forums.omnigroup.com/showthread.php?t=4801)

ext555 2007-09-07 04:08 AM

Does duplicate work yet ??
 
nothing happened so I wasn't sure if it wasn't active or if I did something wrong ?

curt.clifton 2007-09-07 04:56 AM

[QUOTE=ext555;20790]nothing happened so I wasn't sure if it wasn't active or if I did something wrong ?[/QUOTE]

Duplicate works for me.

ext555 2007-09-07 07:39 AM

DUH! I was clicking on projects in the outline instead of the left panel : )

brianogilvie 2007-09-08 06:58 AM

[QUOTE=ext555;20801]DUH! I was clicking on projects in the outline instead of the left panel : )[/QUOTE]

Yeah, I was bitten by that too until I realized I should be selecting the project in the sidebar. Still, it seems to me that one ought to be able to select a project in the outline and duplicate it, just as one can select an action in the outline and duplicate it.


All times are GMT -8. The time now is 12:23 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.