The Omni Group Forums

The Omni Group Forums (http://forums.omnigroup.com/index.php)
-   OmniDazzle (http://forums.omnigroup.com/forumdisplay.php?f=35)
-   -   Software used in your movies (http://forums.omnigroup.com/showthread.php?t=15327)

artwheat 2010-02-15 01:15 PM

Software used in your movies
 
I really like the demo movies you've created for OmniFocus. I see where you used OmniDazzle and have downloaded it for my own use. What other software are you using to capture the screen and show folks what you are doing. I have some movies of my own I need to make and thought yours were a good model.

Please let me know when you have a moment and keep making those great demos!

Art

Art Wheat
SiteSteward, Inc.
(585) 647-1101 - Voice
[url]http://www.SiteSteward.com[/url]

whpalmer4 2010-02-15 03:55 PM

I'm not sure if you're referring to the screencasts done by Don McAllister @ ScreenCastsOnline, or the quick start and perspectives videos done by Ethan Schoonover & Michaela @ Omni. Don's tools you can read about at [url]http://www.screencastsonline.com/sco_info/faq-accord.html[/url] and if you email the Omni support ninjas at [email]omnifocus@omnigroup.com[/email] they can tell you what tools they use(d) (they might not ever see your post here in this rather rarely visited corner of the forum).

artwheat 2010-11-16 06:40 AM

Huh, what are you a spammer opqr222? Your reply has nothing to do with this post.

Brian 2010-11-16 03:19 PM

Artwheat, if you press the "report this post" button, it alerts us to the spam post without giving the spammer any additional attention. (Responding to the spam post bumps it back up to the top of the thread, which makes it more likely for other visitors to see it.)

artwheat 2010-11-17 04:20 AM

Where? I don't see "flag" or "mark as spam" or "report post" any where?
Probably right in front of my face. The only option I see on an individual thread is "Quote."

While we're at it, explain the "Kick me" button.

whpalmer4 2010-11-17 06:07 AM

When viewing a post, click on the red triangle at the upper right corner of the post.

artwheat 2010-11-17 08:50 AM

1 Attachment(s)
Not seeing it. Running Firefox. Tried Safari, same thing.
Attached is a screen shot

whpalmer4 2010-11-17 08:57 AM

You've got the forum style set to Lithographica instead of Omni. The chooser is at the bottom of the page to the left of "Contact Us".

The Kick Me button invokes the same function as the red triangle.

artwheat 2010-11-18 08:00 AM

The forum style was the default. Never changed it myself. Also you don't see the icon if you are not logged in (which makes sense). Thanks to whpalmer4 and Brian, I now know how to do this simple task. I appreciate the help.

DominicBok 2011-02-05 11:11 PM

Lol lol lol


All times are GMT -8. The time now is 05:39 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.