The Omni Group Forums

The Omni Group Forums (http://forums.omnigroup.com/index.php)
-   OmniWeb Bug Reports (http://forums.omnigroup.com/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Cannot preview page from Dreamweaver (http://forums.omnigroup.com/showthread.php?t=462)

Handycam 2006-05-11 10:07 AM

Cannot preview page from Dreamweaver
 
In DW 8.02, if I have OW set to be the primary browser, "preview page in primary browser" fails with a dialog:

"There is already another version of the browser running. Please close the other browser before previewing."

Also in BBEdit, I cannot choose Omniweb as a browser in my HTML Preview prefs, and choosing the command "preview in all running browsers" while OW is running does nothing.

Forrest 2006-05-11 10:32 AM

[QUOTE=Handycam]
Also in BBEdit, I cannot choose Omniweb as a browser in my HTML Preview prefs, and choosing the command "preview in all running browsers" while OW is running does nothing.[/QUOTE]

For me, in 8.2.5, OW was automatically listed as an option. It did display when I chose "preview in all running browsers." What version are you running?

Handycam 2006-05-11 10:46 AM

I'm also running 8.2.5

When I go to preferences, HTML Preview, click "add" to try and add OW to the list of known browsers, I get the following dialog, and OW is grayed out.

[IMG]http://stevelombardi.com/ow/bbedit.png[/IMG]

Forrest 2006-05-11 10:52 AM

And it's not already listed in the prefs under HTML Preview? When I click add, it's grayed out here too, but my copy of 5.1 isn't.

Handycam 2006-05-11 11:01 AM

[QUOTE=Forrest]And it's not already listed in the prefs under HTML Preview? When I click add, it's grayed out here too, but my copy of 5.1 isn't.[/QUOTE]

No, for some reason it's not there by default.

JKT 2006-05-11 12:34 PM

I wonder if this is related to the ???? creator code issue?

Handycam 2006-05-11 12:51 PM

[QUOTE=JKT]I wonder if this is related to the ???? creator code issue?[/QUOTE]

Don't think so. The files are TEXT DmWr.

JKT 2006-05-11 12:56 PM

I meant the (non)-creator code of ???? of the OmniWeb sp's themselves as being the reason why it can't be selected in the dialogue

Handycam 2006-05-11 01:06 PM

Ah! Sorry, I wasn't up on that.

Ward 2006-05-11 07:57 PM

Dreamweaver 7, too
 
[QUOTE=Handycam]In DW 8.02, if I have OW set to be the primary browser, "preview page in primary browser" fails with a dialog:

"There is already another version of the browser running. Please close the other browser before previewing."[/QUOTE]
FWIW, I'm getting the same error in Dreamweaver 7.0.1.


All times are GMT -8. The time now is 06:33 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.