The Omni Group Forums

The Omni Group Forums (http://forums.omnigroup.com/index.php)
-   OmniFocus 1 for Mac (http://forums.omnigroup.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Having a problem (http://forums.omnigroup.com/showthread.php?t=8185)

jpathomas 2008-06-14 06:39 AM

Having a problem
 
All of my contexts have been, I don't know, corupted.. they all look like this

Home./oy7htd6ttttttttttttttttrb evn ThT!

The home is the context catagory, the ThT! is the subcontext. Everything in the middle is junk.

THis is in the viewer window.

Help?

curt.clifton 2008-06-14 03:41 PM

Yikes. I'd suggest an email to the support ninjas (menu Help --> Send Feedback...).

In the meantime, have you tried opening a backup? Look in Preferences, under the General tab, to see where your backups are stored.

Ken Case 2008-06-15 12:54 AM

In General Preferences, check the "Project and Context Columns" section for its current hierarchy separator setting. My guess is that it accidentally got set to "./oy7htd6ttttttttttttttttrb evn", and that setting it back to the default setting (" : ") will fix the issue.

wheeles 2008-06-15 03:03 AM

That sounds a bit like a "cat on your keyboard" scenario.

jpathomas 2008-06-15 07:04 AM

[QUOTE=Ken Case;38062]In General Preferences, check the "Project and Context Columns" section for its current hierarchy separator setting. My guess is that it accidentally got set to "./oy7htd6ttttttttttttttttrb evn", and that setting it back to the default setting (" : ") will fix the issue.[/QUOTE]


That was it! I can't image how I did that.

Thanks Ken.

whpalmer4 2008-06-15 09:31 AM

[QUOTE=jpathomas;38069]That was it! I can't image how I did that.

Thanks Ken.[/QUOTE]

Perhaps you've had a visit from [URL="http://www.flickr.com/photos/omni/117083199/in/set-72057594089092029/"]Lotus, the Omni cat![/URL]


All times are GMT -8. The time now is 11:01 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.