The Omni Group Forums

The Omni Group Forums (http://forums.omnigroup.com/index.php)
-   OmniWeb Bug Reports (http://forums.omnigroup.com/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Amazon online reader (http://forums.omnigroup.com/showthread.php?t=4112)

nfolson 2007-07-08 08:42 AM

Amazon online reader
 
Greetings, all,

I haven't been able to get the Amazon online reader (ie, the "Look inside this book!" thing) to work with the last couple sneaky-peak builds. I'm currently using the most recent version posted, SP4 v611. The navigation links show up properly along the left side, but where the actual pages are supposed to display, I just see gray.

Is anyone able to get this to work at this point?

I see that this has been an issue at least once in the past: [url]http://forums.omnigroup.com/showthread.php?t=863[/url]. That time it was a WebKit bug, and I expect the same is true this time around, but just wanted to double-check.

Thanks for all your work, Omni people! Have been using OmniWeb as my main browser for several months running.

All best,
Nate

daiyi666@yahoo.com 2007-07-09 08:42 AM

This happened before as well with an earlier version. I hope they can fix it soon, however. It's the only site thus far giving me problems.

daiyi666@yahoo.com 2007-07-09 08:41 PM

[QUOTE=daiyi666@yahoo.com]This happened before as well with an earlier version. I hope they can fix it soon, however. It's the only site thus far giving me problems.[/QUOTE]

Fixed already with the latest sneaky peek (7/9)!.

daiyi666@yahoo.com 2007-07-21 07:03 AM

Although the online reader now works, the WishList popup on the Amazon site consistently crashes the latest sp versions of OW (7/20).


All times are GMT -8. The time now is 08:39 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.