The Omni Group Forums

The Omni Group Forums (http://forums.omnigroup.com/index.php)
-   OmniGraffle General (http://forums.omnigroup.com/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Error Exporting to HTML in OmniGraffle Pro 5.2.3 (http://forums.omnigroup.com/showthread.php?t=20611)

tiff719 2011-04-05 07:22 AM

Error Exporting to HTML in OmniGraffle Pro 5.2.3
 
Hi,

I'm hoping someone can help me with this, especially the experts at Omni, because I need to get a demo out the door, and am stuck.

I am getting an error message or omnigraffle crashes when I attempt to export an entire file OR even a single canvas to HTML.

Here's what happens:
-The original file I was exporting had 14 canvases each with about 4 -5 layers. Exporting to HTML even with reducing quality crashes OmniGraffle.

- Exporting a single canvas within this file generates the following message:
The document [document name.graffle] could not be exported as [document name.html]. Failure when trying to produce data of type JPEG format. Check the console for messages.

- I tried creating a separate test file and am having exactly the same issues

There only special characters in my canvas names are periods. (e.g. no colons or semi-colons as I saw that this was a known bug)

I was having a similar issue in the earlier version I was running (5.1.1 maybe?), so I'd hoped the upgrade would fix it, but it's making it worse. Before I could get the error message when exporting the whole file. Now it just crashes.

Thanks!
Tiffany

whpalmer4 2011-04-05 08:50 AM

Best bet would be to contact Omni directly via Help->Send Feedback from within OmniGraffle or telephone 1-800-315-OMNI or +1-206-523-4152. There's no guarantee they'll see your forum post in a timely fashion, or even at all, but email or phone should get you a response.


All times are GMT -8. The time now is 07:12 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.