The Omni Group Forums

The Omni Group Forums (http://forums.omnigroup.com/index.php)
-   OmniFocus for iPhone (http://forums.omnigroup.com/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Lost badge counts after iOS 5 update [A: caused by update; re-enable in Settings.app] (http://forums.omnigroup.com/showthread.php?t=22735)

Warwick24 2011-11-23 01:58 AM

Lost badge counts after iOS 5 update [A: caused by update; re-enable in Settings.app]
 
Since I updated my iPhone to ios5 the badge cound has stopped showing on the Omnifocus icon. I've checked all the settings, reinstalled Omnifocus, updated it and nothing seems to work. Anyone else having this problem?

jjlucsy 2011-11-23 07:07 AM

Have you checked the settings in the notification center in the settings app? It seems the new notification stuff Apple baked into the OS doesn't get used by default with OmniFocus.

Brian 2011-11-23 11:53 AM

The iOS 5 update appears to sometimes turn app icon badges off - which apps this happens to seems to be somewhat random. We're seeing other developers report the same issue with their apps; hopefully it'll get fixed in a future iOS update.

The fix jjlucsy recommends should take care of it, though. Just open Settings on your phone, tap into Notifications, then make sure OmniFocus' "Badge Count" setting is set to "On". (Ditto for any other apps affected by this.)

Warwick24 2011-11-28 03:12 AM

Thanks
 
Did that - it works. Thank you

jwatari 2011-12-22 02:53 PM

App Icon Badge Counts
 
[QUOTE=jjlucsy;104380]Have you checked the settings in the notification center in the settings app? It seems the new notification stuff Apple baked into the OS doesn't get used by default with OmniFocus.[/QUOTE]


Thanks a lot, I forgot about the new notification center. Of course it was not even turned on for notification

Jim


All times are GMT -8. The time now is 12:43 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.