The Omni Group Forums

The Omni Group Forums (http://forums.omnigroup.com/index.php)
-   OmniWeb Bug Reports (http://forums.omnigroup.com/forumdisplay.php?f=27)
-   -   OmniWeb using more CPU time on Leopard (http://forums.omnigroup.com/showthread.php?t=5366)

Sladuuch 2007-10-30 03:30 PM

OmniWeb using more CPU time on Leopard
 
Ever since I upgraded to Leopard, OmniWeb has been pegging the CPU at about an average of 10% while idle. It didn't do this under Tiger, and is now causing my battery to drain quicker when OW is running. Have others experienced this, and is there any sort of workaround or solution?

I have a 17" Core 2 Duo MacBook Pro (2.33 GHz, ATI graphics), if that helps. No APE, no third-party kexts save those from Steermouse and VMware.

troyb 2007-11-01 10:36 AM

Hi, can you get a sample of OmniWeb for us? This will help tell us just what is going wrong for you.

To do this. Open activity monitor found in your applications utilities folder. Find and select OmniWeb in the list. And click on the Sample Process toolbar button next time OmniWeb is using too much CPU.

If you don't see the option in the toolbar you can also double click on OmniWeb and click the sample button found in this new window.

Save whatever shows up and send it to our support ninjas at [email]omniweb5@omnigroup.com[/email] where we can help you track down the issue.

Thanks!


All times are GMT -8. The time now is 04:48 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.