The Omni Group Forums

The Omni Group Forums (http://forums.omnigroup.com/index.php)
-   OmniFocus 1 for Mac (http://forums.omnigroup.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Crash on start up (http://forums.omnigroup.com/showthread.php?t=18152)

DavidMansaray 2010-09-28 01:20 AM

Crash on start up
 
I am using omnifocus 1.8 on a mac pro 8 core 10.6.4
since yesterday omni focus crashes every time i try to open it.

I've tried to open a back up, delete preferences, re install and I have flushed out my cache/repaired permissions on the hard drive ect...

I can confirm that it works fine on another user account.

I dont remember installing any new plugins or applications on my computer that may have caused this.

The big question is: what's going on and can anyone help?

I'm using a trial at the moment of the mac version I'm a user of the iphone and ipad versions. I wanted to try this out finally. but I cant see myself buying if i cant get it to work. really appreciate any help I receive.

RobTrew 2010-09-28 02:45 AM

[B]Help > Send Feedback[/B]
(from the application menu) is the quickest route to authoritative technical help.
(especially with something as unusual as this).

DavidMansaray 2010-09-28 03:07 AM

the thing is i'm unable to get to the menu because it crashes as soon as its launched

RobTrew 2010-09-28 04:13 AM

[url]http://www.omnigroup.com/support[/url]

gives phone numbers and and email address

JKT 2010-09-29 02:26 AM

It might help to open Console.app in the /Applications/Utilities folder, select the All messages log and then launch OmniFocus. What is reported in the log at the time of the launch and crash?


All times are GMT -8. The time now is 07:58 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.