The Omni Group Forums

The Omni Group Forums (http://forums.omnigroup.com/index.php)
-   OmniOutliner 3 for Mac (http://forums.omnigroup.com/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Links are broken after backup (http://forums.omnigroup.com/showthread.php?t=10623)

aglekis 2008-11-18 03:28 AM

Links are broken after backup
 
hello,

I use the 3.7.1 version on Leopard 10.5.5
I have many omnioutliner doc wich have some links to [B]quicktime movies[/B] on the
same external drive than the omnioutliner document.
I use theses documents on an external drive. [B][COLOR="Red"]A[/COLOR][/B]. The omnioutliner file is very usefull in this case to add many comments about the video. Like a tutorial.

[LIST][*]3 Month ago, I have made a back up (with super duper) of [B][COLOR="Red"]A[/COLOR][/B] to a new one [B][COLOR="Red"]B[/COLOR][/B]. On [B][COLOR="Red"]B[/COLOR][/B] all the links in the omnioutliner file to the movies works properly to the [B][COLOR="Red"]B[/COLOR][/B] hard drive. The update of the links are perfect.[*]Today I try the same operation from [B][COLOR="Red"]A[/COLOR][/B] to [B][COLOR="Red"]C[/COLOR][/B] (an other hard drive), all the links to the sames movies, in the omnioutliner document are broken this time. They all keep the link to [B][COLOR="Red"]A[/COLOR][/B] with no update of the links.[/LIST]
How can I do ?
That's a big problem for and I don't want to re link manually all the files.
Have you a solution with xml file in the package of the omnioutliner
document ?

Thank you in advance for your answer,
Best regards,
Grégoire


All times are GMT -8. The time now is 08:53 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.