The Omni Group Forums

The Omni Group Forums (http://forums.omnigroup.com/index.php)
-   OmniFocus 1 for Mac (http://forums.omnigroup.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Unable to open zip archive. (http://forums.omnigroup.com/showthread.php?t=17970)

got.mac 2010-09-16 03:30 PM

Unable to open zip archive.
 
I came home and opened Omnifocus today and got this message.

The unzip library failed to open /Users/......

I went to file/revert to data base back up and navigate to the last back up. It seemed to work but when I tried to sync it I get the same message about being unable to open zip drive.

My last hard back up is about a week old and I really don't want to go back that far. My Iphone has a current version.

Any help would be appreciated.

Thanks.

curt.clifton 2010-09-19 05:01 PM

Probably best to contact the support ninjas, [email]omnifocus@omnigroup.com[/email].

spielbrot 2010-09-20 06:01 AM

[QUOTE=got.mac;85728]I came home and opened Omnifocus today and got this message.

The unzip library failed to open /Users/......

I went to file/revert to data base back up and navigate to the last back up. It seemed to work but when I tried to sync it I get the same message about being unable to open zip drive.

My last hard back up is about a week old and I really don't want to go back that far. My Iphone has a current version.

Any help would be appreciated.

Thanks.[/QUOTE]

The same thing happend to me, did you find any solution?

"The unzip library failed to open /Users/xxxxx/Library/Application Support/OmniFocus/OmniFocus.ofocus/20100917185205=kf5kZtpkpZA+chU9cWXiTUR.zip."

is the message that pops up. Clicking OK just repeat it. OmniFocus has become totally useless. The same error message appears on my iPhone after awhile.

Glenn_K 2010-11-25 11:43 AM

[QUOTE=spielbrot;85907]The same thing happend to me, did you find any solution?

"The unzip library failed to open /Users/xxxxx/Library/Application Support/OmniFocus/OmniFocus.ofocus/20100917185205=kf5kZtpkpZA+chU9cWXiTUR.zip."

is the message that pops up. Clicking OK just repeat it. OmniFocus has become totally useless. The same error message appears on my iPhone after awhile.[/QUOTE]

I've got the same problem. I've tried to troubleshoot but am coming up empty.


All times are GMT -8. The time now is 08:36 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.