The Omni Group Forums

The Omni Group Forums (http://forums.omnigroup.com/index.php)
-   OmniWeb Bug Reports (http://forums.omnigroup.com/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Problem with...uh...Facebook. (http://forums.omnigroup.com/showthread.php?t=7021)

NightPutting 2008-02-02 06:50 AM

Problem with...uh...Facebook.
 
I know, I know -- but as a college student, Facebook is something of a necessity. Anyway, the issue is with the "mini-feed" or newsfeed within a profile -- whenever I click the little "X" next to a mini-feed story to hide it, it seems to disappear as it should, but I get this:

[URL=http://img128.imageshack.us/my.php?image=owfaceerrorin7.png][IMG]http://img128.imageshack.us/img128/2066/owfaceerrorin7.th.png[/IMG][/URL]

And when the page is refreshed or otherwise navigated to again, the story is still there. This only seems to happen in OmniWeb -- not Safari or Firefox. It's a very insignificant bug, to be sure, but a bug nonetheless.

Oblique Strategy 2008-02-04 05:05 PM

Your hosting requires everyone to log-in before they can view your image.

And the "Error: This story could not be hidden" bug is almost...almost as annoying as the immortal Netflix bug.

NightPutting 2008-02-04 08:07 PM

Whoops. Sorry about that--should be all fixed now.

philonous 2008-02-04 08:11 PM

Nope, it's not. I was just asked to supply a login.

philonous 2008-02-04 08:12 PM

[QUOTE=Oblique Strategy;32406]Your hosting requires everyone to log-in before they can view your image.

And the "Error: This story could not be hidden" bug is almost...almost as annoying as the immortal Netflix bug.[/QUOTE]

Yes. The Netflix bug refuses to die. Why? At least the rating is recorded now.

bazokajoe_2k 2008-02-23 07:11 AM

I've also been having a lot of trouble navigating photo galleries on Facebook. It always jumps back to the first picture selected.

lukebacon 2008-03-07 01:18 PM

I can second that - I suffer from both of these problems; the error message when removing things from any feed, and difficulties navigating galleries - some pictures seem to randomly not load...

Any ideas!? Is this a Facebook bug or something the OG can fix?

sculwell 2008-03-10 11:02 AM

I also suffer from both of these problems...the pictures gallery jumps back to the very first picture and the story feeds fail to delete.

meghlind 2008-03-25 11:51 AM

Me too! It's annoying.

bheathain 2008-05-16 02:12 PM

Must squash the Netflix bug.... I've started using Flock just because of that bug (no kidding).


All times are GMT -8. The time now is 12:21 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.