The Omni Group Forums

The Omni Group Forums (http://forums.omnigroup.com/index.php)
-   OmniWeb Feature Requests (http://forums.omnigroup.com/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Internet Explorer pretend (http://forums.omnigroup.com/showthread.php?t=19612)

carlosilvajef 2011-01-06 10:03 AM

Internet Explorer pretend
 
Good Afternoon,

I'm trying to figure out how to get OmniWeb to pretend to be internet explorer, in order to access a website. Can someone help me please.

whpalmer4 2011-01-06 10:31 AM

Go to the website. Click on the Site Preferences inspector button, which is just to the right of the Google search field in the toolbar (by default). Click on Preferences for <domain name>, Other, and then set the Identify to web servers and scripts as: choice to whatever you want.

Note that if "please use Internet Explorer" is really code for "we use that ActiveX crap in our website because we are losers" then you aren't going to get appreciably farther even if you identify as IE.

carlosilvajef 2011-01-06 10:58 AM

Thank you for your help.
Unfortunately I didn't get much further, so I'm assuming that you are right about the ActiveX.

I don't know anything about ActiveX, what is so bad about it? Is it not compatible with OmniWeb?

whpalmer4 2011-01-06 11:33 AM

[url]http://en.wikipedia.org/wiki/ActiveX[/url]

It's a typical Microsoft attempt to force everyone to use Microsoft software.

carlosilvajef 2011-01-06 12:05 PM

That is crappy. Thanks again for your help


All times are GMT -8. The time now is 10:12 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.