The Omni Group Forums

The Omni Group Forums (http://forums.omnigroup.com/index.php)
-   OmniWeb Bug Reports (http://forums.omnigroup.com/forumdisplay.php?f=27)
-   -   FanFiction Editing Bug (http://forums.omnigroup.com/showthread.php?t=4349)

James Greenidge 2007-07-30 12:08 PM

FanFiction Editing Bug
 
Greetings:

Good work on OW

You can't use the main editing or text features on Fanfiction.com among some by using OW. Only Firefox and IE flies.

JimWG

troyb 2007-08-03 04:12 PM

Can you give us some more details on what isn't working specifically? The form editing features (which I think someone was mentioning recently?) Appear to work okay for me.

James Greenidge 2007-08-05 02:45 AM

[QUOTE=troyb;18727]Can you give us some more details on what isn't working specifically? The form editing features (which I think someone was mentioning recently?) Appear to work okay for me.[/QUOTE]

Did you create a document to post in the Documents Edit/Preview section? Instead of getting a normal editing screen you get one with HTML codes shot thru it without any line breaks. The screen bar says:

Edit/Preview:

This editor requires Internet Explorer 5.0+, Netscape 7.1+, Mozilla 1.4+, or an equivalent Gecko based browser. A regular textarea will be displayed instead.


Thanks and Good luck,
James Greenidge

JKT 2007-08-05 03:31 AM

Have you tried spoofing as Firefox?

James Greenidge 2007-08-05 07:05 AM

[QUOTE=JKT;18786]Have you tried spoofing as Firefox?[/QUOTE]

How?

Thanks,

James Greenidge

Smithcraft 2007-08-05 08:37 AM

OmniWeb menu -> Show Site Preferences
Main tab -> Preferences for FanFiction
sub tab Other -> Identify to web servers and scripts as:
select a browser at will and retry the site.

SC

James Greenidge 2007-08-05 09:16 AM

[QUOTE=Smithcraft;18794]OmniWeb menu -> Show Site Preferences
Main tab -> Preferences for FanFiction
sub tab Other -> Identify to web servers and scripts as:
select a browser at will and retry the site.

SC[/QUOTE]

Did this, and now on the editing screen is a "PLEASE WAIT" sign that never ends. Did it as Firefox 1.5 to 2.o and even Win Firefox.

James Greenidge

troyb 2007-08-06 09:07 AM

This looks intended to me. The rich text editor isn't supported in WebKit based browsers apparently (OmniWeb, Safari) so it just uses a plain text editor that displays raw html for you to edit. Not the best solution in the world if you ask me but it appears to be what they chose to do.

James Greenidge 2007-08-10 07:22 AM

[QUOTE=troyb;18831]This looks intended to me. The rich text editor isn't supported in WebKit based browsers apparently (OmniWeb, Safari) so it just uses a plain text editor that displays raw html for you to edit. Not the best solution in the world if you ask me but it appears to be what they chose to do.[/QUOTE]

There's no way to mimic the RTF editor used in such sites?

James Greenidge

troyb 2007-08-10 09:42 AM

[QUOTE=James Greenidge;19081]There's no way to mimic the RTF editor used in such sites?
[/QUOTE]
It depends on the editor. Some work with WebKit, the particular one they're using doesn't appear to. It's trying to load when you spoof as Firefox but fails to do so.


All times are GMT -8. The time now is 05:45 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.