The Omni Group Forums

The Omni Group Forums (http://forums.omnigroup.com/index.php)
-   OmniFocus 1 for Mac (http://forums.omnigroup.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Problems pasting snapshots into OF (http://forums.omnigroup.com/showthread.php?t=13418)

howiem 2009-08-16 07:51 AM

Problems pasting snapshots into OF
 
Hi, bit of a Mac newbie so bear with me...

I'm having trouble pasting snapshots into OF tasks: small ones seem to work OK, but anything much larger than a thumbnail appears as a PICT icon that won't even open properly if try Right-Click->Previewing it.

I'm grabbing the snapshots by doing the vulcan shift-ctrl-cmd-4 thing, pasting using cmd-v.

What am I doing wrong? Do I have to save the screenshot somewhere and then drag it in?

Thanks,

h

curt.clifton 2009-08-16 08:57 AM

I'm able to reproduce that behavior. It looks like a bug. You can use Help → Send Feedback to report the bug. In the meantime, you can use shift-cmd-4 to take a snapshot as a file, then drag the file into OF.

Ken Case 2009-08-16 10:37 AM

[QUOTE=curt.clifton;64743]I'm able to reproduce that behavior. It looks like a bug. You can use Help → Send Feedback to report the bug. In the meantime, you can use shift-cmd-4 to take a snapshot as a file, then drag the file into OF.[/QUOTE]

Yes, preferring PICT was a bug which we believe we've fixed in the 1.7 sneaky peeks.

curt.clifton 2009-08-16 10:52 AM

I'm running the 1.7 sneaky peek and still seeing that behavior.


All times are GMT -8. The time now is 05:38 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.