The Omni Group Forums

The Omni Group Forums (http://forums.omnigroup.com/index.php)
-   OmniFocus for iPhone (http://forums.omnigroup.com/forumdisplay.php?f=49)
-   -   v1.14 doesn't allow me to enter Settings (http://forums.omnigroup.com/showthread.php?t=23802)

dstrickler 2012-03-27 04:30 AM

v1.14 doesn't allow me to enter Settings
 
I upgraded to v1.14 last night, and was able to go into Settings and re-enable iCloud syncing. All seemed to be fine in doing this but now...

1. I no longer have the "gears" icon on the main screen for getting into settings. It displays a dimmed "+" in it's place.

2. iCloud syncing still doesn't seem to work, but it doesn't crash anymore.

Anyone else seeing this?

UPDATE: My ToDos in my iCal have disappeared, but don't appear in OmniFocus on my iPhone or Mac. Vanished. Not cool.

CatOne 2012-03-27 08:06 AM

[QUOTE=dstrickler;108836]I upgraded to v1.14 last night, and was able to go into Settings and re-enable iCloud syncing. All seemed to be fine in doing this but now...

1. I no longer have the "gears" icon on the main screen for getting into settings. It displays a dimmed "+" in it's place.

2. iCloud syncing still doesn't seem to work, but it doesn't crash anymore.

Anyone else seeing this?

UPDATE: My ToDos in my iCal have disappeared, but don't appear in OmniFocus on my iPhone or Mac. Vanished. Not cool.[/QUOTE]

I can enter settings just fine. Note the settings is only available from the "home" view, not when you're in a folder or other view. Are you sure you're at the home screen?

dstrickler 2012-03-27 03:30 PM

I wished I'd have taken a screen shot
 
Of course, the "gears" icon is back this evening. I wished I'd have taken a screen shot! No idea what changed as I was running around all day, and I don't think I even opened OmniFocus once (very unusual for me).

And, I just tested a reminder via Siri, and it xfered to OmniFocus on the iPhone just fine, and of course my Mac picked it up via a sync.

My reminders that previously disappeared when xfering (I assume that's how they disappeared) seem to still be missing.

Anyway, as long as all is working now I'll be happy. Thanks for letting me know it was working for you.

dstrickler 2012-03-27 05:36 PM

My lost tasks showed up!
 
My lost tasks showed up! My guess is the sync server at Omni was running behind schedule, and just got out the changes. All the lost tasks showed up (at least I think they are all there).

{Whew} All is back to normal.


All times are GMT -8. The time now is 01:12 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.