The Omni Group Forums

The Omni Group Forums (http://forums.omnigroup.com/index.php)
-   OmniWeb Bug Reports (http://forums.omnigroup.com/forumdisplay.php?f=27)
-   -   sp6: Command+click linking partially broken (http://forums.omnigroup.com/showthread.php?t=208)

earthsaver 2006-04-26 04:12 PM

sp6: Command+click linking partially broken
 
With the preference set as default to open a page in a new background tab:
- when I Command+click a link set to open a page in the same window, it does so, but OW also beeps at me.
- when I Command+click a link set to open a page in a new window, OW opens the new window with the page, does not open a new tab with the desired page, and beeps at me for good measure.

Forrest 2006-04-26 05:31 PM

Depending on the situation (eg, if the link is target="_blank") it's a known issue:
[url]http://www.omnigroup.com/ftp/pub/software/MacOSX/.sneakypeek/releasenotes/[/url]

earthsaver 2006-04-26 05:51 PM

This was confusing because there is no Known Issues Update under sp6; last is under sp5. So, I interpreted that all known issues under sp5 had been fixed and perhaps that was reason enough to release sp6 to the public.

troyb 2006-04-26 10:59 PM

[QUOTE=earthsaver]This was confusing because there is no Known Issues Update under sp6; last is under sp5. So, I interpreted that all known issues under sp5 had been fixed and perhaps that was reason enough to release sp6 to the public.[/QUOTE]

That was my fault. The known issues update should be under Sneaky Peek 6, Sorry for the confusion. (Will be fixed in the morning.)

Flounder 2006-04-27 05:54 AM

I have a problem cmd-clicking to open link in a background tab.

on this page
[url]http://macdailynews.com/index.php/weblog/comments/50000_worth_of_apple_ipods_topple_like_dominoes_in_tekserve_ad/[/url]

When I click the link at the end of the article to view the source by cmd clicking it opens it in a new window not a new tab but if I right click on the link and select it to open in a new tab it will do so.

Forrest 2006-04-27 07:38 AM

[QUOTE=Flounder]I have a problem cmd-clicking to open link in a background tab.

on this page
[url]http://macdailynews.com/index.php/weblog/comments/50000_worth_of_apple_ipods_topple_like_dominoes_in_tekserve_ad/[/url]
[/QUOTE]

That link is target="_blank"


All times are GMT -8. The time now is 09:46 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.