The Omni Group Forums

The Omni Group Forums (http://forums.omnigroup.com/index.php)
-   OmniPlan General (http://forums.omnigroup.com/forumdisplay.php?f=37)
-   -   Task Costs With Multiple Assigned Resources (http://forums.omnigroup.com/showthread.php?t=7455)

dmabram 2008-03-09 04:34 PM

Task Costs With Multiple Assigned Resources
 
I'm having quite a time to get costs to calculate correctly when assigned to multiple resources. Often it will calculate correctly, but sometimes the results are completely flaky. For instance, I have a one year task duration constrained, effort recalculates. I assign one resource, and the cost calculates correctly. I assign any additional resources and the cost disappears. I change the end date one day forward and the total resource costs appear correctly. Change back to the original date, and the costs disappear.

In another case I have a one year task, I assign it partially to one resource (20%) and the cost is assigned correctly (~$30k), I assign it partially to a different resource (also 20%) and the cost for the entire year shows as $100. Both resources calculate correctly when assigned to certain other tasks.

I am having a real hard time using the cost feature, and wonder if its just inherently very buggy right now, or if there are tips/tricks I can try or situations I should avoid?

skwirl 2008-03-13 12:48 AM

[QUOTE=dmabram;34256]I'm having quite a time to get costs to calculate correctly when assigned to multiple resources. Often it will calculate correctly, but sometimes the results are completely flaky. For instance, I have a one year task duration constrained, effort recalculates. I assign one resource, and the cost calculates correctly. I assign any additional resources and the cost disappears. I change the end date one day forward and the total resource costs appear correctly. Change back to the original date, and the costs disappear.

In another case I have a one year task, I assign it partially to one resource (20%) and the cost is assigned correctly (~$30k), I assign it partially to a different resource (also 20%) and the cost for the entire year shows as $100. Both resources calculate correctly when assigned to certain other tasks.

I am having a real hard time using the cost feature, and wonder if its just inherently very buggy right now, or if there are tips/tricks I can try or situations I should avoid?[/QUOTE]

Could you send in your OmniPlan files to [email]omniplan@omnigroup.com[/email]? If these bugs are easy to reproduce then they'll be very helpful for us to use while we try to track down the issue.


All times are GMT -8. The time now is 09:53 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.