The Omni Group Forums

The Omni Group Forums (http://forums.omnigroup.com/index.php)
-   OmniFocus 1 for Mac (http://forums.omnigroup.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Can't get 'mail to OmniFocus' to work (http://forums.omnigroup.com/showthread.php?t=21891)

richardk 2011-08-16 02:53 AM

Can't get 'mail to OmniFocus' to work
 
[LIST][*]I'm using OS X 10.6.8, latest version[*]In OF prefs, "Add mail rule..." is checked, with the option "+omnifocus" before the @ sign" checked.[*]The account from which the mail was sent, is in the "Allowed From addresses"-list[*]I've sent the mail in question to someone, with the address "user+omnifocus@domain.com" in the BCC-field[*]With the option 'show full headers' in Mail, I can see that the mail was in fact received on this address.[*]In Mail prefs, the Send to OmniFocus rule is visible and activated[*]The mail message does not appear in OF, neither is it moved to the specified archive-folder[*]Manually activating [Message - Apply Rules] in Mail doesn't help.[*]I restarted both apps several times. I've tried it with both apps open and with either one closed. I restarted my machine.[*]No succes.[/LIST]
What am I doing wrong here?

Thanks.

whpalmer4 2011-08-16 07:54 AM

Can't do it via bcc because the destination address doesn't appear in the header and the mail rule won't be triggered...if you need to hide the address, you need to use the option that matches against the subject line.

richardk 2011-08-17 03:11 AM

Thanks. Shame though, would be more elegant if the Apple Mail mechanism that triggers rules would look in the 'long headers' instead of just the visible fields.


All times are GMT -8. The time now is 06:28 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.