The Omni Group Forums

The Omni Group Forums (http://forums.omnigroup.com/index.php)
-   OmniFocus Syncing (http://forums.omnigroup.com/forumdisplay.php?f=50)
-   -   Replacing Database on Omni Sync Server (http://forums.omnigroup.com/showthread.php?t=20868)

Tacitus 2011-04-27 11:29 PM

Replacing Database on Omni Sync Server
 
Hi:

For whatever reason I have sufficient alterations in my 'home' database that the sync server no longer recognises it and wishes to replace it with the 'old' one on the sync server.

Is there any way I can upload the current database to replace the one on the sync server to bring things back into line?

Tacitus 2011-04-28 05:09 AM

Thanks to Brian on a different thread - select "Replace Server Database" from the File menu. That does what I'm looking for.

All now appears well. :)


All times are GMT -8. The time now is 08:57 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.