The Omni Group Forums

The Omni Group Forums (http://forums.omnigroup.com/index.php)
-   OmniGraffle General (http://forums.omnigroup.com/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Problem printing a page to PDF (http://forums.omnigroup.com/showthread.php?t=11284)

bghill_98 2009-02-10 01:05 PM

Problem printing a page to PDF
 
Hi.

i'm having an issue with 1 page on a 117 page OmniGraffle document. This page was imported from Visio 2003 so maybe that has something to do with it.

But my issue is that when I print the entire document to PDF all the other pages print fine EXCEPT THIS ONE! Or when i just print this one to PDF it still doesn't print. In both cases the PDF comes out as a BLANK page.

Can someone tell me whats going on and what I can do to resolve that?

Thanks.
Brian

Joel 2009-02-10 01:13 PM

I'd double-check to see that the layers on that canvas or page are set to print in the Canvases Sidebar.

bghill_98 2009-02-10 01:51 PM

Well, there ARE NO layers at all on this page so that blows that theory! But thanks anyhow. Anyone else?

bghill_98 2009-02-10 02:02 PM

Pardon my clueless ass! Apparently all the pages have 1 layer. But I did right click and see that it the layer was printable. Hmmmmm.... When i went to print to PDF now it still showed a blank page but a couple of icons made it half way, but nothing else.

Joel 2009-02-10 03:06 PM

Well, if you can send in the file we'd like to take a look at it, perhaps that's an avenue to take?

bghill_98 2009-02-10 04:07 PM

Ok yea! That would be great? Who do I send my problemed Graffle page to?

Joel 2009-02-10 04:47 PM

[email]omnigraffle@omnigroup.com[/email] is the best address to send feedback to.

bghill_98 2009-02-11 02:59 PM

Thanks. I just sent it.


All times are GMT -8. The time now is 01:52 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.