The Omni Group Forums

The Omni Group Forums (http://forums.omnigroup.com/index.php)
-   OmniFocus 1 for Mac (http://forums.omnigroup.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Sync problems (http://forums.omnigroup.com/showthread.php?t=13654)

matthew.culnane 2009-09-02 01:51 AM

Sync problems
 
Hi - I wonder if anyone can help me with some sync problems I'm having.

I'm using OS 10.6, OmniFocus 1.7.1, and I sync my Mac and iPhone versions via MobileMe.

As of today, when I try to sync via the Mac client it tries to overwrite my Mac database with the iDisk database. If I add a project/context/action and try to sync, they are removed. I clearly want the sync to go the other way to go the other way - putting changes on the Mac database to the iDisk one.

I have also had this error message:
[INDENT]Cannot synchronize.

The remote database appears to have been reset and is no longer able to reach transaction identifiers (
d4c3eH5smDW
).[/INDENT]
How can I solve this little conundrum? I'm sure the solution is fairly obvious or has been covered here before, but I'm a relatively new user and struggling somewhat.

Thanks in advance for any advice you can give me.

matthew.culnane 2009-09-02 02:23 AM

Ah, I can see I've not posted this in the most appropriate forum - and other users there are having similar problems. I'll keep my eye on the subforum instead.


All times are GMT -8. The time now is 12:14 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions, Inc.