The Omni Group Forums

The Omni Group Forums (http://forums.omnigroup.com/index.php)
-   OmniFocus 1 for Mac (http://forums.omnigroup.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   "Mark Reviewed" button greyed out (http://forums.omnigroup.com/showthread.php?t=9971)

jenniferp 2008-09-23 07:52 AM

"Mark Reviewed" button greyed out
 
For some reason the "Mark Reviewed" button is greyed out when I am in Review mode - so I can't actually Review items properly. Any ideas why OF has suddenly begun operating this way? And how can I fix it?

Thanks,
Jennifer

Toadling 2008-09-23 08:40 AM

Do you have an item selected? The "Mark Reviewed" button remains grayed-out until you make a selection.

-Dennis

jenniferp 2008-09-23 10:50 AM

I realise that - but when I make a selection, marking it reviewed does nothing, whereas previously the item would disappear after being marked reviewed.

Toadling 2008-09-23 11:09 AM

1 Attachment(s)
It sounds like your view bar settings have changed. Here's what I use for my Review perspective:

[ATTACH]716[/ATTACH]

I haven't seen any changes in review behavior in recent sneaky peak builds and there are no bugs there that I'm aware of.

-Dennis

jenniferp 2008-09-23 11:34 AM

Hmmm. Even adjusting settings to look like yours doesn't help - selecting items then hitting Mark Reviewed = nothing happens.

Toadling 2008-09-23 11:38 AM

[QUOTE=jenniferp;47645]Hmmm. Even adjusting settings to look like yours doesn't help - selecting items then hitting Mark Reviewed = nothing happens.[/QUOTE]

Argh, I'm sorry. I posted the wrong screenshot. I updated my post above with the proper settings. Try again?

-Dennis

jenniferp 2008-09-23 12:01 PM

Actually, I just fiddled around some more and got it to work. And I quickly made a new snapshot of my Review settings!!! :)

Phew!

Thank you for taking the time to post.

Jennifer

Toadling 2008-09-23 12:07 PM

Great! Glad you got it working. And I'm sorry if I led you astray. :-)

-Dennis

jenniferp 2008-09-23 12:31 PM

Nah, you made me realise that my settings had probably gotten out of whack.

Now, if someone could help me figure out why OF on the Iphone refuses to work (and always has!)...

Jennifer


All times are GMT -8. The time now is 06:58 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.