The Omni Group Forums

The Omni Group Forums (http://forums.omnigroup.com/index.php)
-   OmniOutliner 3 for Mac (http://forums.omnigroup.com/forumdisplay.php?f=9)
-   -   OmniOutliner files in Dropbox (http://forums.omnigroup.com/showthread.php?t=11883)

edglazer 2009-04-08 10:14 AM

OmniOutliner files in Dropbox
 
Hey Wizards, Ninjas &tc.

I've been trying out keeping omnioutliner files synced between computers by saving them to my dropbox folder, but this has been performing very oddly as of late, causing lost data. Two main symptoms I've observed so far:
1a. When leaving OO in Computer A, I save and quit immediately
1b. When I open OO on computer B (well after dropbox does it's thing), I get a message that a backup which is more recent than the saved file is available
1c. seems like no matter which option I choose (backup or saved file) isn't updated.

2. Most recently, I had a bunch of linkback images pasted in a document from Latexit, and when I opened the file on Computer B, about half of them were missing...
2b. This was a brand new file, so no version existed on Computer B prior to sync with dropbox.

Seems like Dropbox & OO don't get along right now?
Thanks!

johnrover 2009-04-19 01:31 PM

I'm having the same issues....

any suggestions?

whpalmer4 2009-04-19 04:46 PM

I saw a tweet from Tim Wood a few days ago that suggested that Dropbox has finally fixed a bug with file wrappers. Try installing the latest version of Dropbox and see if the problem persists. It worked fine for me in my quick test with version 0.6.507 just now.

ptcinsf 2010-03-14 02:29 PM

Default Clippings Files with Dropbox
 
Hi, the clippings folder is in library. Is there a way to have OO3 use another folder location for this file so that it can be located in my dropbox structure so I can keep my clippings with me as I move between my imac and my notebook?

whpalmer4 2010-03-14 03:10 PM

If you have OmniOutliner Professional, you can locate your (multiple) clippings files wherever you like. With OmniOutliner, you might have to resort to something like using a symbolic link from the spot where it wants to put it to your desired location.

ptcinsf 2010-03-14 04:38 PM

I have OO3 pro. I took a look around for where to set this file location but did not find it. Can you point me in the right direction?

whpalmer4 2010-03-14 06:13 PM

Go to the clipping preferences, click on the + and you can set up additional clipping files wherever you want.


All times are GMT -8. The time now is 10:26 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.