The Omni Group Forums

The Omni Group Forums (http://forums.omnigroup.com/index.php)
-   OmniObjectMeter (http://forums.omnigroup.com/forumdisplay.php?f=15)
-   -   Allocations not detected by OmniObjectMeter? (http://forums.omnigroup.com/showthread.php?t=8227)

pankajkakkar 2008-06-19 10:02 AM

Allocations not detected by OmniObjectMeter?
 
I'm trying to debug a memory footprint growth of the order of 50K per minute. I start the app through OOM, and begin a new mark after I know initialization etc. has finished. Activity Monitor shows the constant footprint growth, and if I leave the app running overnight, footprint grows to > 200 M and still growing, but OOM shows nothing at all.

Are there ways to allocate memory on OSX that OOM won't be able to detect?

I'm using a trial license to run OOM, if that makes a difference.

Thanks!

Brian 2008-06-19 02:50 PM

Trial license shouldn't make a difference, but that's about the extent of my ObjectMeter knowledge, to be honest. I ran your question past one of the engineers, who had this to say:

[QUOTE]OmniObjectMeter can't detect things like mapped files or vm_allocate/NSAllocatePages. The command line vmmap might be of use in these cases.[/QUOTE]

Hopefully that helps. You can also get help if you send email to [EMAIL="omniobjectmeter@omnigroup.com"]omniobjectmeter@omnigroup.com[/EMAIL]; some folks more knowledgeable than I answer those. :-)

AmiTyHeart 2013-04-30 10:39 PM

Thank
 
Thank you very much.


All times are GMT -8. The time now is 05:03 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.