The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > Search Forums
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Showing results 1 to 3 of 3
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Jack75
Forum: OmniWeb General 2012-06-10, 09:41 AM
Replies: 11
Views: 8,730
Posted By Jack75
The OmniGroup team answered me by email there...

The OmniGroup team answered me by email there were against this proposal. Ok, but after 6 month, there is not even a new sneaky peek update So they p^refer to let this software to die than having...
Forum: Applying OmniFocus 2009-12-29, 04:46 PM
Replies: 3
Views: 4,594
Posted By Jack75
Yes i did reboot. In fact i did it before posting...

Yes i did reboot. In fact i did it before posting the message and after I made the log.
But after my reboot, i had still the same error message ! ??

So that's why I posted my message int this...
Forum: Applying OmniFocus 2009-12-27, 05:03 AM
Replies: 3
Views: 4,594
Posted By Jack75
Unable to create local socket

Hi

I have updated OmniFocus from 1.5 to 1.7.5

I have the iPhone version 1.5.3 and I am running SnowLeopard 10.6.2

I had absolutely no problem with version 1.5

Now, Omnifocus is not usable...
Showing results 1 to 3 of 3

 
Forum Jump

All times are GMT -8. The time now is 09:40 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.