The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > Search Forums
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: jeffreyfort
Forum: OmniOutliner 4 for Mac 2014-01-22, 12:29 PM
Replies: 8
Views: 5,641
Posted By jeffreyfort
In my first export from OO4 to Word I noticed...

In my first export from OO4 to Word I noticed that the labeling did not export correctly. It went 1. A. 1.2. etc., II. A. 1.2. in OO4 to I. A. 1.2., II. B.
Forum: OmniOutliner 4 for Mac 2014-01-22, 12:16 PM
Replies: 16
Views: 4,281
Posted By jeffreyfort
What I like about it is that you can "fold"...

What I like about it is that you can "fold" children up into the preceding level. I have an outline for environmental law that I started in OO's predecessor, MORE II, over 20 years ago. It is...
Forum: OmniOutliner 4 for Mac 2014-01-22, 11:47 AM
Replies: 8
Views: 4,467
Posted By jeffreyfort
Got it!

I had to clear out all the styles in the Style Drawer. Then I went level by level and created/defined/formatted each level. It works. The attributes carried over to the next level 1 and its children....
Forum: OmniOutliner 4 for Mac 2014-01-22, 10:50 AM
Replies: 8
Views: 4,467
Posted By jeffreyfort
Automatic Labels & Formatting

I am trying to recreate in OO4 a template I had in OO3 called "Harvard" -- a simple I.A.1.a.(1)(a) with indents. (copying the template file and pasting it into the OO4 Template location yields a...
Showing results 1 to 4 of 4

 
Forum Jump

All times are GMT -8. The time now is 04:38 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.