The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > Search Forums
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Showing results 1 to 13 of 13
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: dsawyer
Forum: OmniWeb Feature Requests 2008-12-01, 01:29 PM
Replies: 2
Views: 3,824
Posted By dsawyer
Just to check, you know that you can...

Just to check, you know that you can control-click on the tab whitespace and you'll get an option to create a new tab? You might well already be aware of this, but I wanted to make sure.

Regards.
Forum: OmniWeb Feature Requests 2008-11-24, 07:11 AM
Replies: 5
Views: 4,894
Posted By dsawyer
Spotlight Bookmark Search

Just bumping this feature request up instead of starting another thread. I'd really like to see this incorporated soon. It's getting really tedious having to sync my bookmarks to Safari to be able to...
Forum: OmniWeb General 2008-11-05, 12:49 PM
Replies: 26
Views: 11,398
Posted By dsawyer
Just so people know, I had a CSS file from our...

Just so people know, I had a CSS file from our department web site locally to which to point OW. I don't know if you can select a blank document in OW's style sheet setting and if you can if it will...
Forum: OmniWeb General 2008-11-05, 12:06 PM
Replies: 26
Views: 11,398
Posted By dsawyer
I've found the problem, I think, or at least...

I've found the problem, I think, or at least forced a fix. Something was in some way seems to have been poisoning the CSS settings in Omniweb in a way that even deleting preferences and OW itself and...
Forum: OmniWeb General 2008-11-05, 11:46 AM
Replies: 26
Views: 11,398
Posted By dsawyer
OW is even bogging on OmniGroup's own main web...

OW is even bogging on OmniGroup's own main web site. The only commonality I can find with the problem sites is that they're loading CSS whereas the sites that seem to load without problems don't load...
Forum: OmniWeb General 2008-11-05, 09:35 AM
Replies: 26
Views: 11,398
Posted By dsawyer
Disable JavaScript in preferences and try loading...

Disable JavaScript in preferences and try loading a problem page.

Tried that; no difference

Disable all plug-ins restart OmniWeb.

No effect.

Turn on all Ad Blocking in the preferences.
Forum: OmniWeb General 2008-11-05, 05:57 AM
Replies: 26
Views: 11,398
Posted By dsawyer
The sample didn't tell me a whole lot...

The sample didn't tell me a whole lot unfortunately. Do either of you have a proxy setup that you connect to the internet through?

No, no proxy. And I can duplicate the problem on my home system,...
Forum: OmniWeb General 2008-11-04, 12:38 PM
Replies: 26
Views: 11,398
Posted By dsawyer
Here's another sample of a site that loads fine...

Here's another sample of a site that loads fine in Safari but will never load in OW 5.8:

http://blogs.computerworld.com/sharky

EDIT: it did finally load in OW, but took several minutes whereas...
Forum: OmniWeb General 2008-11-04, 09:12 AM
Replies: 26
Views: 11,398
Posted By dsawyer
Thanks. The sample has been sent. As I mentioned...

Thanks. The sample has been sent. As I mentioned in my first post, the Error log shows nothing useful. In fact, unless the Show HTTP Requests checkbox is selected, there's nothing in the error log...
Forum: OmniWeb General 2008-11-04, 07:59 AM
Replies: 26
Views: 11,398
Posted By dsawyer
Hi, Troy, Thanks for the response. There is...

Hi, Troy,

Thanks for the response. There is no error message; the sites just fail to load (the progress icon spins forever, or at least until I run out of patience).

Here are some examples of...
Forum: OmniWeb General 2008-11-04, 05:36 AM
Replies: 26
Views: 11,398
Posted By dsawyer
OW 5.8 Failing on some web sites

OW 5.8 has begun failing to connect with some web sites and I'm hoping someone here can suggest something I haven't tried. These are sites that up until yesterday worked just fine with OW, but now...
Forum: OmniWeb Bug Reports 2006-06-30, 06:16 AM
Replies: 1
Views: 3,134
Posted By dsawyer
SP16 - vtbook.com locks OW & WebKit

http://www.vtbook.com

locks OW SP16 (perpetual spinning cursor requiring force quit) when accessing the site's main page.

Safari has no such problem but WebKit r13302 and the latest WebKit...
Forum: OmniWeb Feature Requests 2006-06-19, 02:01 PM
Replies: 5
Views: 4,894
Posted By dsawyer
Spotlight Bookmark Search

It's probably not a trivial thing to achieve, but indexing and searching of bookmarks via Spotlight would be a very good thing. As it is now (unless I've missed something somewhere), I have to synch...
Showing results 1 to 13 of 13

 
Forum Jump

All times are GMT -8. The time now is 04:29 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.