The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > Search Forums
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Showing results 1 to 25 of 25
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: pwg
Forum: OmniWeb General 2009-03-15, 09:02 PM
Replies: 19
Views: 12,673
Posted By pwg
No apparent memory leaks in OW 5.9

Not my experience. After my first day in 2 years back using OW (which I formerly paid for...) I found OW had real memory usage of 377 Mb with a dozen or so tabs open and closed all day, while Safari...
Forum: OmniWeb Bug Reports 2007-08-16, 09:36 PM
Replies: 4
Views: 2,956
Posted By pwg
Thanks Vician. Didn't know that... Peter

Thanks Vician. Didn't know that...

Peter
Forum: OmniWeb Bug Reports 2007-08-16, 03:43 PM
Replies: 4
Views: 2,956
Posted By pwg
5.6 v. 90172 - eBay option lists

In the last couple of SP's I'm having a problem changing 'select list' drop-down selectors in eBay.

The specific problem concerns an options list for changing the sort order of listings. It...
Forum: OmniWeb General 2007-08-01, 01:48 AM
Replies: 10
Views: 6,500
Posted By pwg
Thanks, Ken. I was not aware of the 'quit both'...

Thanks, Ken. I was not aware of the 'quit both' requirement. I'd quit one but the other would remain unlicensed.

I still think this is an unnecessary annoyance. I'm paying (and am inclined to go...
Forum: OmniWeb General 2007-07-31, 05:09 AM
Replies: 10
Views: 6,500
Posted By pwg
I have both installations set to use my...

I have both installations set to use my 'computer' license. I'm running 5.6 SP4 on both. I've tried setting them to 'personal' but that makes no difference (I think it merely constrains the license...
Forum: OmniWeb General 2007-07-31, 01:02 AM
Replies: 10
Views: 6,500
Posted By pwg
Fed up with OW licensing

I have owned a 'computer' or 'personal' license for OW since 2002.

Omnigroup says:"... one person with both a laptop and a desktop computer (or, say, a home machine and an office machine) can...
Forum: OmniWeb General 2007-06-28, 03:30 PM
Replies: 1
Views: 2,662
Posted By pwg
Scripting OW's 'save as PDF'

Is there a way to access OW's 'save as PDF' (opt-cmd-shift-S) via scripting directly (without 'sending keystrokes' from the System Events app)?

I'd like to be able to write the PDFs using the name...
Forum: OmniWeb Bug Reports 2007-02-04, 02:19 PM
Replies: 0
Views: 2,825
Posted By pwg
Gmail not loading again (5.5.4b1)

This was intermittent in 5.5.3 but now it's back (for me at least) in 5.5.4 b1.

Gmail stalls at the red 'loading' flag stage and does not, in fact, ever load the page.

I really don't want to...
Forum: Forums Feedback 2006-11-13, 11:42 PM
Replies: 2
Views: 4,437
Posted By pwg
Forum RSS?

I can't find any RSS subscription links for this forum. Yet it's difficult to believe that the vendors of a product (OW) that acts as an RSS aggregator does not provide an RSS summary. Have I missed...
Forum: OmniWeb General 2006-10-31, 11:32 AM
Replies: 1
Views: 2,942
Posted By pwg
Saving window size?

Shouldn't OW 5.5.1b remember the size of the window when it closes? It remembers the location, but persistently sets its own window size (too small for most pages on my screen).

I can't find a way...
Forum: OmniWeb Bug Reports 2006-08-19, 11:33 PM
Replies: 2
Views: 3,196
Posted By pwg
Ok. Now I have it working, too. Sorry......

Ok. Now I have it working, too.

Sorry... appears to have been some sort of local issue. Please disregard my earlier message.
Forum: OmniWeb Bug Reports 2006-08-19, 02:35 PM
Replies: 2
Views: 3,196
Posted By pwg
OW 5.3.1 handles css 'padding' differently than Safari?

I use a pretty widely used 'css-rounded-rectangle' routine: Nifty Corners Cube (http://www.html.it/articoli/niftycube/index.html).

But it breaks in OW (it works in Safari, Firefox, IE etc)...
Forum: OmniWeb Bug Reports 2006-08-18, 02:18 PM
Replies: 2
Views: 2,634
Posted By pwg
OW 5.3.1 won't display 'lightbox.js' slideshows

Another 'slide show' site that doesn't work in OW5.3.1 (but does work in Safari)

http://www.huddletogether.com/projects/lightbox2/
Forum: OmniWeb Feature Requests 2006-07-21, 02:36 PM
Replies: 14
Views: 6,482
Posted By pwg
Flash ads seem to be the most difficult to deal...

Flash ads seem to be the most difficult to deal with; they're by far the most annoying but disabling Flash is a sledgehammer solution.

I have found, however [:D ] that the 'zap plugins'...
Forum: OmniWeb Bug Reports 2006-07-17, 10:28 PM
Replies: 6
Views: 3,949
Posted By pwg
I'm getting the same POSIX error as Ilgaz when...

I'm getting the same POSIX error as Ilgaz when uploading through the browser to a PHP/MYSQL driven site (using ATutor from www.atutor.ca). "POSIX error: Invalid argument".

Switched to Safari and...
Forum: OmniWeb General 2006-07-17, 10:25 PM
Replies: 8
Views: 5,406
Posted By pwg
I saw the post on the DevonThink forums from...

I saw the post on the DevonThink forums from Christian (the programmer and administrator) and replied there. The DT 'capture to rich note' service .. with the default key cmd+) works just fine for me...
Forum: OmniWeb Bug Reports 2006-07-14, 02:40 PM
Replies: 10
Views: 5,140
Posted By pwg
Just one more thing ... I'm aware that no one...

Just one more thing ... I'm aware that no one else seems to be complaining about this and neither you nor Troy has the problem. So at the end of the day it's more likely to be a local glitch than...
Forum: OmniWeb Bug Reports 2006-07-14, 02:37 PM
Replies: 10
Views: 5,140
Posted By pwg
Hi Handycam, Thanks for continuing to look...

Hi Handycam,

Thanks for continuing to look at this.

Yes, I agree about the usefulness of identification in the "Page Info" tab of the page element that blocked the display.

But I don't have...
Forum: OmniWeb Bug Reports 2006-07-12, 08:16 PM
Replies: 10
Views: 5,140
Posted By pwg
You beat me to it, Troy. What I had said...

You beat me to it, Troy.

What I had said (above) was that I had 'factory standard' settings on global Ad-Block preferences and on site preferences. So I did.

For site preferences these...
Forum: OmniWeb Bug Reports 2006-07-08, 11:12 PM
Replies: 10
Views: 5,140
Posted By pwg
OK... this may be a clue. Not sure. For...

OK... this may be a clue. Not sure.

For pages that won't load (where I get a grey screen and a 'view source' that shows only an empty body tag) but NOT for other pages, the error log shows a...
Forum: OmniWeb Bug Reports 2006-07-08, 11:00 PM
Replies: 10
Views: 5,140
Posted By pwg
Thanks. Now apple.com/downloads/macosx...

Thanks.

Now apple.com/downloads/macosx isn't working. It produces a grey screen--although other links at apple.com are working.

I really didn't have this problem last week with SP16 and (other...
Forum: OmniWeb Bug Reports 2006-07-07, 06:14 PM
Replies: 10
Views: 5,140
Posted By pwg
Hmm... that's odd. I am still getting this...

Hmm... that's odd. I am still getting this problem (on a number of other pages, too) in SP17. Even after ditching the Prefs and flushing the cache.

Used to get the same/similar problem with...
Forum: OmniWeb Bug Reports 2006-07-06, 05:18 PM
Replies: 10
Views: 5,140
Posted By pwg
SP17 doesn't load moreover.com links

For example: http://c.moreover.com/click/here.pl?r576416533

View-source shows an empty body tag... nothing else.

I'm pretty sure this was working in SP16.
Forum: OmniWeb General 2006-07-02, 07:21 PM
Replies: 5
Views: 3,714
Posted By pwg
No doubt there's still lot's to do. But I'm one...

No doubt there's still lot's to do. But I'm one of those who suspect that 5.5 sneakypeek is pretty much 'done'. This is purely subjective, I conceed and it's really a matter for Omnigroup.

The...
Forum: OmniWeb Feature Requests 2006-06-29, 02:38 PM
Replies: 2
Views: 3,054
Posted By pwg
Download into dated folders

Second (or third etc...) these requests, especially the download into dated folders. Essential for GTD: getting things down (and finding then again).
Showing results 1 to 25 of 25

 
Forum Jump

All times are GMT -8. The time now is 03:57 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.